woensdag 15 april 2015

ESSENCE cinderella collectie: TOTAL WANT OR TOTAL NOT?
Hi! Vandaag start ik een nieuwe serie en die heet Total want or total not?. In deze serie kijk ik naar nieuwe collecties van merken zoals MAC of CATRICE op internet, ik kijk naar reviews, foto's en nog veel meer. Dan kijk ik of ik de collectie zou kopen of niet. Normaal koop ik maar een paar dingen van collecties en bijna nooit een hele collectie, dat is voor iemand zoals ik niet echt budgetproof.


Vandaag kijk ik naar de budgetproof versie van de MAC cinderella collectie, die van Essence! Hoewel Essence nu eigenlijk een mega na aper is vind ik dit een enorm slimme zet. Een hele collectie, waarbij je je een prinsesje voelt.

Nou als ik naar de foto's kijk word ik toch wel blij. Supercreatief allemaal! Het doorzichtige doosje lijkt op een blush maar is in het echt een highlighter.

De prijzen zijn nog niet bekend.

Mmmm... behalve de nagelstickers vind ik dit toch wel interessant. Ik ben een enorme lipgloss fan dus die twee zou ik wel willen gebruiken. Het oogschaduw palletje zou ik toch niet te snel gebruiken, voor een everyday look hou ik meer van nudes.

Als ik langs de highlighter zou lopen zou ik hem niet kunnen laten liggen, misschien geld dat ook voor de lipgglosjes. Maar verder vind ik het persoonlijk iets te extravagant. Ik kan het bijv. niet gebruiken voor daily wear.

MAAR ik vind het tegelijkertijd supercreatief. Een hele leuke lijn al zou ik hem zelf niet zo snel meenemen.

Dit was het! ik hoop dat jullie deze serie leuk gaan vinden, want ik ga er sowiezo mee door.

XOXO

3 opmerkingen:

  1. Hee, de prijzen zijn wel bekend. Ik heb de prijzen gekregen via de pers mail, ik kan ze naar je sturen als je wilt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk deze serie! Ik zou het toch niet kopen, maar goed geschreven. Liefs, Evelijn

    BeantwoordenVerwijderen